Otevírací doby obchodů o svátcích 1. a 8. května: Stručný přehled, kde bude zavřeno a kdy si ještě stihnete nakoupit
Jak na křehký a křupavý chřest? Vařit jen krátce a držet se prověřených tipů a fíglů při přípravě. Je to snadné a výsledek nadchne
Ledvinky po uhersku: Potřebují předem naložit do mléčné lázně a jejich jemná chuť pak příjemně překvapí
Marie Klara uvařila 13. 5. 2010 18:45 Celozrnný medový makovec (bez vajec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zapražená kmínka s bramborem a klobásou: Výborná polévka našich babiček potěší chuťové pohárky, je snadná a rychlá
Vánoční bramborový salát podle šéfkuchaře Hynka Vávry je ochucený lákem z okurek, svěžest zajišťuje jablko