uvařil 7. 6. 2010 08:09
2. varianta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 6. 2010 08:09
2. varianta
uvařil 11. 5. 2010 12:49
Je uvařeno a můžeme podávat
uvařil 11. 5. 2010 12:49
Po usmažení zalijeme vodou a rajčatovým protlakem
uvařil 11. 5. 2010 12:48
Na cibulce osmažíme
uvařil 11. 5. 2010 12:48
Vytvarujeme placičky
uvařil 11. 5. 2010 12:48
Podáváme a dobrou chuť
Kočičí svatba neboli šoulet: Levné staročeské jídlo z hrachu a krup skvěle vylepší kousek uzeného masa či slaniny
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Masopust 2023: Které zvyky a tradice připadají na Tučný čtvrtek či Popeleční středu a kdy se letos slaví