uvařil 1. 2. 2015 20:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 2. 2015 20:37
uvařil 17. 11. 2014 13:22
Vrstvu tmavého krému přiklopte druhým plátem. Následuje další světlý krém, pak tmavý (zbylé poloviny) a nakonec třetí plát
uvařil 17. 11. 2014 13:22
Jen málokdo ví, že Čechy jsou v cizině proslulé i díky výjimečnému dortu. Že jste o receptu na „český dort“ ještě neslyšeli? Skutečně existuje!
uvařil 17. 11. 2014 13:22
Dva druhy jemné náplně se na řezu efektně střídají se 3 pečenými jemnými oříškovými pláty. Český dort je zkrátka hodný svého jména!
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Tarama salata navnadí na léto. Řecká specialita z rybích jiker vás dostane růžovou barvou i úžasnou chutí
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor