Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
pidalka87 uvařila 15. 12. 2010 21:19 Česnečka s parmazánovou bagetkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pidalka87 uvařila 15. 12. 2010 21:19 Česnečka s parmazánovou bagetkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Josef Maršálek upekl výjimečný španělský chléb vonící olivami: U nás doma ho děláme velmi často, přiznal cukrář
Snídaně podle horoskopu: Panny potřebují vaječnou omeletu se zeleninou, Býky nejlépe nastartuje dobrý toast