Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
JanaB1 uvařila 8. 12. 2013 21:07 Česneková kuřecí polévka s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 8. 12. 2013 21:06 Česneková kuřecí polévka s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 8. 12. 2013 21:06 Česneková kuřecí polévka s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaB1 uvařila 8. 12. 2013 21:06 Česneková kuřecí polévka s anglickou slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Flake pastry: Jednoduché listové těsto je hotové za patnáct minut, zvládne ho i začátečník, důležité je správně použít máslo