Dušený špenát: Na chuť lahodná a zdraví prospěšná zelenina potřebuje jen krátkou dobu dušení a ohřívání špenátu škodí
Psí vejkrop aneb Variace na česnečku z „knedlíkové vody“: Krkonošská specialita voní bylinkami a vyjde na pár korun
tejaja uvařila 2. 12. 2011 16:00 Česnekovo-sýrová pomazánka: rychlá, jednoduchá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 2. 12. 2011 15:59 Česnekovo-sýrová pomazánka: rychlá, jednoduchá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 2. 12. 2011 15:59 Česnekovo-sýrová pomazánka: rychlá, jednoduchá 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Mouka je při zahušťování omáček zbytečná, říká šéfkuchař Petr Hajný, který nově učí lidi vařit v online kurzech
Jak na pravé řecké tzatziki: Důležité je použít hutný řecký jogurt a okurku nechat vykapat. Konzistenci vylepší olej