uvařil 30. 10. 2016 09:48
Dobrou chuť :)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 10. 2016 09:48
Dobrou chuť :)
uvařil 30. 10. 2016 09:48
uvařil 30. 10. 2016 09:48
Základní suroviny - chapadla z kalamárů - na foto 1 kg
uvařil 30. 10. 2016 09:48
... po krátkém varu
uvařil 30. 10. 2016 09:48
... po 90 minutách varu, a stažení z tzv. kůže - váha 40 dkg
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut