Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Ivana79 uvařila 17. 2. 2014 16:03 Chilli panenka s meruňkovo-zázvorovou glazurou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 17. 2. 2014 16:02 Chilli panenka s meruňkovo-zázvorovou glazurou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 25. 3. 2013 19:35 Chilli panenka s meruňkovo-zázvorovou glazurou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 25. 3. 2013 19:34 Chilli panenka s meruňkovo-zázvorovou glazurou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Jak se křtí unikátní kuchařky? Josef Maršálek prozradil, proč má rád bublaninu, Besky přiznala, co jí dopomohlo k vítězství
Video Jan Punčochář prozradil, jak připravit úžasnou smaženici: Solit musíte houby až nakonec, jinak pustí vodu, říká šéfkuchař