Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Zdenka +++ uvařila 28. 2. 2010 10:57 Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 28. 2. 2010 10:57 Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cuketové sliders aneb Mini burgery: Šťavnaté mleté hovězí s rozpečeným sýrem mezi plátky grilované cukety báječně dochutí i slanina
4 foto Retro okénko: Dárkový koš býval velmi oblíbený a stál asi 300 Kčs. Pod celofánem se skrývalo víno, káva, čokoláda i sušenky