Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Irule uvařila 11. 9. 2017 05:52 Chlebíček z podmáslí s lískovými oříšky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 11. 9. 2017 05:52 Chlebíček z podmáslí s lískovými oříšky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irule uvařila 11. 9. 2017 05:52 Chlebíček z podmáslí s lískovými oříšky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
17 foto Čajové kostky na posílení imunity podle Terezy z Peče celá země: Nezapomeňte na pepř, je důležitý, aby vše fungovalo
Jarní cibulka vydrží až týden v ledničce. Křupavost a svěžest jí prodlouží umístění do sklenice s vodou a obal z igelitového sáčku