Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
mika59 uvařila 27. 2. 2016 11:03 Chlebové košíčky s pomazánkou á la losos 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 2. 2016 11:01 Chlebové košíčky s pomazánkou á la losos 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 2. 2016 11:01 Chlebové košíčky s pomazánkou á la losos 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 27. 2. 2016 11:01 Chlebové košíčky s pomazánkou á la losos 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon