uvařila 8. 5. 2012 12:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 5. 2012 12:16
uvařila 3. 4. 2012 15:41
uvařila 3. 4. 2012 15:41
uvařila 3. 4. 2012 15:40
1.zeleninu rozprostřeme opět pod orestované maso2.podlijeme zbylou marinádou a pod pokličkou dusíme 20minut 4.šťávu můžeme jen trochu zredukovat a podávat přírodní s rýží
uvařila 3. 4. 2012 15:32
1.připravená marináda2.mírně naklepané a naložené maso3.orestujeme zeleninu4.zeleninu odhrneme ke straně a po obou stranách dáme zatáhnout naložené maso
uvařila 3. 4. 2012 15:28
uvařila 3. 4. 2012 15:28
Choceňský kastrol