Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Josef vede rodinou firmu, která i v Praze prodává hotovky od 45 korun: Jsme tu pro ty, kteří na tom nejsou finančně dobře, říká
maris uvařila 8. 6. 2013 19:03 Chřestová polévka s pošírovaným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 8. 6. 2013 19:03 Chřestová polévka s pošírovaným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Holka u plotny radí: Upečte si domácí toustový chléb a ušetřete. Tenhle je nadýchaný a chutná božsky
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců