uvařila 8. 10. 2012 12:31
Vypečenou šťávu rozmačkáme,nebo rozmixujeme a horkou podáváme s nakrájenou roládou s různě upravenými bramborami,nebo s rýží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 10. 2012 12:31
Vypečenou šťávu rozmačkáme,nebo rozmixujeme a horkou podáváme s nakrájenou roládou s různě upravenými bramborami,nebo s rýží
uvařila 8. 10. 2012 12:31
V pánvici na tuku necháme zprudka zatáhnout,dáme do pekáče,ve výpeku připravíme bujón,kterým vše zalijeme a v troubě upečeme.
uvařila 8. 10. 2012 12:31
Rozklepaný plát masa potřeme hořčicí,poklademe česnekovým bokem,nastrouhaným jablkem a zavineme do rolády,kterou zajistíme provázkem.Potřeme olejem,dáme uležet
uvařila 8. 10. 2012 12:30
část použitých surovin
uvařila 8. 10. 2012 12:29
uvařila 8. 10. 2012 12:29
detail
uvařila 8. 10. 2012 12:29
Chutná a nenáročná vepřová roláda s jablkem
Co s přebytky po vánočním pečení? Vyrobte z nich kouzelné ozdoby na stromeček!
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci