uvařil 10. 9. 2010 15:37
Smícháme se zálivkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 10. 9. 2010 15:37
Smícháme se zálivkou
uvařil 10. 9. 2010 15:37
Dodáme ostatní indigredience
uvařil 10. 9. 2010 15:37
Připravíme si zeleninu
uvařil 10. 9. 2010 15:36
H O T O V O
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník