Sloní žrádlo: Salámová retro pomazánka s majonézou a worchesterem je perfektní jako večeře i rychlé pohoštění pro návštěvu
Loštický řízek je podobný holandskému, ale dokonalou šťavnatost i lehkou pikantnost mu dává jedna netradiční ingredience
Buchty po ránu: Kynutý závin podle Josefa Maršálka oslní voňavou hruškovou náplní a úžasnou nadýchaností
Anna Kocikova uvařila 9. 1. 2012 16:22 Chutný zeleninový krém 0 0 Zobrazit detail Chutný zeleninový krém Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 9. 1. 2012 16:22 Chutný zeleninový krém 0 0 Zobrazit detail postup přípravy Okomentovat
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí