uvařila 1. 8. 2013 16:06
Podávala jsem s "Cibulovými,smaženými nadýchanými bochánky"
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 8. 2013 16:06
Podávala jsem s "Cibulovými,smaženými nadýchanými bochánky"
uvařila 1. 8. 2013 16:05
Poté přidáme celé cibulky a dusíme 10minut.Podle potřeby necháme zredukovat hustotu šťávy
uvařila 1. 8. 2013 16:05
Nakrájenou zeleninu dáme do kastrolu,přidáme koření,podlijeme šťávou a dusíme 3minuty
uvařila 1. 8. 2013 16:04
Silnější,světlé části natě nakrájíme na silnější kolečka
uvařila 1. 8. 2013 16:04
Rajčata nařízneme do kříže,spaříme vařící vodou,ochladíme a sloupneme.Nakrájíme na kostičky
uvařila 1. 8. 2013 16:04
Část použitých surovin
uvařila 1. 8. 2013 16:03
uvařila 1. 8. 2013 16:03
uvařila 1. 8. 2013 16:03
Cibule,dušená v zelenině
Co s přebytky po vánočním pečení? Vyrobte z nich kouzelné ozdoby na stromeček!
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci