uvařila 14. 8. 2013 20:13
Lžící klademe do rozehřátého tuku,vytvarujeme placičky a smažíme do zlaté barvy.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 8. 2013 20:13
Lžící klademe do rozehřátého tuku,vytvarujeme placičky a smažíme do zlaté barvy.
uvařila 14. 8. 2013 20:13
Nakrájený chleba necháme nasáknout vývarem.Promícháme s Hraškou,přidáme zbytek surovin a vypracujeme těstíčko
uvařila 14. 8. 2013 20:12
Do kastrolu dáme špek,kmín a osmažíme.Přidáme cibuli a orestujeme.Necháme vystydnout.
uvařila 14. 8. 2013 20:12
Část použitých surovin
uvařila 14. 8. 2013 20:12
uvařila 14. 8. 2013 20:12
Cibulovo-špekové,chlebové placičky
Přidáno před 3 minutami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 07:45
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal
Byliny v kuchyni: Víte, proč se muchovníku říká rozinkový strom a jak chutnají jeho plody?
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny