uvařila 14. 8. 2013 20:13
Lžící klademe do rozehřátého tuku,vytvarujeme placičky a smažíme do zlaté barvy.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 8. 2013 20:13
Lžící klademe do rozehřátého tuku,vytvarujeme placičky a smažíme do zlaté barvy.
uvařila 14. 8. 2013 20:13
Nakrájený chleba necháme nasáknout vývarem.Promícháme s Hraškou,přidáme zbytek surovin a vypracujeme těstíčko
uvařila 14. 8. 2013 20:12
Do kastrolu dáme špek,kmín a osmažíme.Přidáme cibuli a orestujeme.Necháme vystydnout.
uvařila 14. 8. 2013 20:12
Část použitých surovin
uvařila 14. 8. 2013 20:12
uvařila 14. 8. 2013 20:12
Cibulovo-špekové,chlebové placičky
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni