Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
bubutop uvařila 5. 11. 2014 13:22 Citronové kuřecí nugetky s fazolkovými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
bubutop uvařila 5. 11. 2014 13:19 Citronové kuřecí nugetky s fazolkovými bramborami 0 0 Zobrazit detail Před upečením Okomentovat
bubutop uvařila 5. 11. 2014 13:19 Citronové kuřecí nugetky s fazolkovými bramborami 0 0 Zobrazit detail Po upečení Okomentovat
bubutop uvařila 5. 11. 2014 13:19 Citronové kuřecí nugetky s fazolkovými bramborami 0 0 Zobrazit detail Hotové Okomentovat
Škvarková pomazánka je nejlepší s křupavými škvarky: Její chuť vylepší kyselé okurky a smažená cibulka