Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Jednoduchý kynutý švestkový koláč má tenké těsto a na něm položené šťavnaté ovoce posypané voňavou drobenkou
pbarva uvařil 21. 2. 2011 10:48 Cous cous s lososem 0 0 Zobrazit detail A můžeme si pochutnat Okomentovat
pbarva uvařil 21. 2. 2011 10:48 Cous cous s lososem 0 0 Zobrazit detail Lososa na pánvi pomalu smažíme Okomentovat
10 foto Otestovali jsme tři farmářské trhy v Praze. Heřmaňák zaujme příjemnou atmosférou, Náplavka velkou nabídkou