Staročeské kraple neboli pokroutky: Křehké smažené pečivo efektně vypadá a doslova se rozplývá na jazyku, příprava je snadná
Kolik rohlíků se dává do velikonoční nádivky? Jedno pravidlo na zapamatování stačí a nádivka bude perfektní
Výborná kopřivová polévka chutná nejen na Zelený čtvrtek. S pohankovou lámankou a drůbežím vývarem skvěle zasytí
terezicka1 uvařila 20. 2. 2016 14:33 Croquembouche s vanilkovou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terezicka1 uvařila 20. 2. 2016 14:33 Croquembouche s vanilkovou šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mozarella: Ta pravá hvězda salátu caprese se vyrábí z buvolího mléka. Zkuste ji třeba zapečenou s bramborami