uvařila 15. 9. 2009 17:19
řez
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2009 17:19
řez
uvařila 14. 9. 2009 16:29
před konečnou fází dopékání
uvařila 14. 9. 2009 16:29
a hotovo dobrou chuť
uvařila 14. 9. 2009 16:29
ušlehaný sníh,rajčata na kolečka,plátkový sýr na proužky na ozdobu
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Jak snadno oloupat vejce natvrdo i jednou rukou: Stačí skořápku dobře naklepnout, důležitá je ale i teplota
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?