Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
danielle72 uvařila 11. 5. 2013 12:28 Cuketka na šalvějové smetaně s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 11. 5. 2013 12:26 Cuketka na šalvějové smetaně s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 11. 5. 2013 12:26 Cuketka na šalvějové smetaně s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 11. 5. 2013 12:26 Cuketka na šalvějové smetaně s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rajská omáčka podle Pepy Nemravy voní skořicí a zeleninou: Účastník MasterChefa ji dělá netradičně se šťavnatou krkovičkou
Bavorské Apfelkücherl aneb Smažené jablečné kroužky: Masopustní specialita voní skořicí a hotová je raz dva