Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
danielle72 uvařila 11. 5. 2013 12:28 Cuketka na šalvějové smetaně s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 11. 5. 2013 12:26 Cuketka na šalvějové smetaně s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 11. 5. 2013 12:26 Cuketka na šalvějové smetaně s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
danielle72 uvařila 11. 5. 2013 12:26 Cuketka na šalvějové smetaně s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar