uvařila 21. 8. 2014 20:30
Na ukázku-cuketa po vydlabání semeníku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 8. 2014 20:30
Na ukázku-cuketa po vydlabání semeníku
uvařila 21. 8. 2014 20:29
Vydlabaný měkký střed se semínky(semeník),použitý na omáčku
uvařila 21. 8. 2014 18:11
Rozmixujeme ponorným mixérem.Naředíme na požadovanou hustotu,přidáme bylinky a česnek a 5minut provaříme.Podáváme s vejcem,nebo s masem.
uvařila 21. 8. 2014 18:11
Část použitých surovin.Na tuku osmažíme cibuli,přidáme nakrájenou dužinu,podlijeme a rozdrobíme bujón.Rozvaříme doměkka.
uvařila 21. 8. 2014 18:11
S vejcem uvařeným v igelitovém svačinovém sáčku...jako ztracené :-)
uvařila 21. 8. 2014 18:10
Cuketová omáčka z dužiny,bez mouky
Encyklopedie salátů: Jak se liší ledový salát od římského a jak si nejlépe vychutnat čekanku
Zrcadlová poleva mirror glaze podle cukrářky Šárky Divácké udělá z každého dortu umělecké dílo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza