uvařila 11. 9. 2015 00:30
Po upečení čokoládové brownies poprašte zlehka moučkovým cukrem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 9. 2015 00:30
Po upečení čokoládové brownies poprašte zlehka moučkovým cukrem
uvařila 11. 9. 2015 00:30
potřebné suroviny, jen tu chybí lískové ořechy, které jsem přidala na poslední chvíli a to bylo to nejlepší rozhodnutí
uvařila 11. 9. 2015 00:30
čokoládová vlhká struktura cuketových brownies krásně kontrastuje s ořechy a jejich křupavostí
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník