Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
radiator uvařila 13. 2. 2016 14:14 Cuketový pudink (slaný) s cuketovým kaviárem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 13. 2. 2016 14:14 Cuketový pudink (slaný) s cuketovým kaviárem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 13. 2. 2016 14:14 Cuketový pudink (slaný) s cuketovým kaviárem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?