Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník
Která část rebarbory je jedlá? Využít lze pouze správně tepelně upravené řapíky, listy jsou ve větším množství jedovaté
Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Semy.cz uvařila 11. 12. 2008 09:04 Cukroví - mandlové pusinky 0 0 Zobrazit detail Mandlové pusinky ála Semy Okomentovat
8 foto Gastro výlet: Mandloňové sady v Hustopečích nedaleko Brna lákají na sběr čerstvých mandlí i ochutnání mandlovky
Pane carasau: Křupavý chléb skvěle nahradí chipsy, čerstvý vydrží rok a na tuto pochoutku ze Sardinie potřebujete jen 3 ingredience
Krkovice naložená v hořčici, pečená s cibulí, paprikami a rajčaty: Tajemství šťavnaté chuti je ve správně připravené marinádě