Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku
Jihočeský kočičák neboli lepenice podle Pepy Nemravy: Skvěle k němu pasuje pečená krkovice, říká kuchař
Hrnková buchta s tvarohem: Dokonale vláčný a jemně nadýchaný moučník voní kakaem a vanilkou, na přípravu je snadný
hladovahana uvařila 30. 11. 2015 21:50 Ďábelské toustíky rozhodně ne od Hamé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hladovahana uvařila 30. 11. 2015 21:50 Ďábelské toustíky rozhodně ne od Hamé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hladovahana uvařila 30. 11. 2015 21:50 Ďábelské toustíky rozhodně ne od Hamé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat