Ostravsky Gastrošef v Prostřeno!: Zakrytá tvář, vaření u slavného herce, tlačenka v krabici i luxusní křenový krém
Vynikající velikonoční nádivka podle receptu šéfkuchaře Marka: Chybět v ní nesmějí hlavně jarní bylinky
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 16:56 "Dödölle" - bramborové nugety 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 16:53 "Dödölle" - bramborové nugety 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Meszarosovabolya uvařila 22. 11. 2010 16:51 "Dödölle" - bramborové nugety 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Historie na talíři: Indiáni původně žili hlavně z kukuřice, fazolí a dýně. Bílí osadníci z Evropy přinesli sádlo, cukr a mouku a s tím i nemoci...
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť