uvařila 24. 5. 2011 11:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 5. 2011 11:30
uvařila 24. 5. 2011 11:30
Po dvou hodinách uzení
uvařila 24. 5. 2011 11:29
.......čerstvě pověšeno v udírně....
uvařila 24. 5. 2011 11:29
uvařila 24. 5. 2011 11:29
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Léto na záhoně: Koncem července můžeme vysévat polníček, rukolu, dubáček i klasický hlávkový salát
Upekli jsme chipsy ze 6 druhů sýrů a porovnali výsledky: Nejkratší dobu se peče čedar, nejdéle křupavý zůstane parmezán