uvařila 16. 4. 2021 20:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 4. 2021 20:05
uvařila 10. 10. 2016 11:43
Začínáme šlehat 2 krabičky 33% smetany
uvařila 10. 10. 2016 11:43
Krok 2: začíná se tvořit pevná šlehačka
uvařila 10. 10. 2016 11:43
Krok 3: V míse se začínají tvořit malé hrudky másla, odděluje se tekutina
uvařila 10. 10. 2016 11:43
Krok 4. Sléváme tekutinu, přes cedník rukou mačkáme zbytek tekutiny z másla a dáme zpět do mísy a šleháme
uvařila 10. 10. 2016 11:43
Krok 5: Po důkladném a opakovaném promývání másla získáme docela hezkou kouličku másla
uvařila 10. 10. 2016 11:43
Krok 6: Máme hotové máslo, vytvarujeme, uložíme do ledničky
uvařila 10. 10. 2016 11:43
Máslu můžete dát samozřejmě různý tvar. Dělám často a ráda.
uvařila 10. 10. 2016 11:43
Domácí máslo