Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Mama-mia uvařila 2. 2. 2023 17:58 Domácí noky zapečené s lososem a špenátem 0 0 Zobrazit detail Noky Okomentovat
Mama-mia uvařila 2. 2. 2023 17:58 Domácí noky zapečené s lososem a špenátem 0 0 Zobrazit detail Tvarování noků Okomentovat
Mama-mia uvařila 2. 2. 2023 17:58 Domácí noky zapečené s lososem a špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoční štóla: Německý symbol Vánoc pochází z Drážďan, ta pravá drážďanská je s kandovaným ovocem a voní máslem
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti
Plzeňské rozpeky, rozpíčky nebo vdolky (na sucho pečené i smažené) Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 1974andrea 80 min