Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
sebena uvařila 8. 6. 2010 19:07 Domací paštika s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 8. 6. 2010 19:07 Domací paštika s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 8. 6. 2010 19:06 Domací paštika s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 8. 6. 2010 19:06 Domací paštika s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 8. 6. 2010 19:06 Domací paštika s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 8. 6. 2010 19:06 Domací paštika s provensálskými bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šátečky s jablky a marmeládou: Aby byly dokonale křehké a jemné, je dobré použít fígl s tukem a část mouky nahradit
Jak na tradiční pampeliškový med: Voní po citronu a bylinkách a postup krok za krokem zvládne i začátečník