uvařila 18. 3. 2012 18:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 3. 2012 18:39
uvařila 15. 3. 2012 10:45
Přezrálý tempeh - příliš dlouhá inkubace - narostly černé spory
uvařila 15. 3. 2012 10:45
Hotový tempeh marinovaný a osmažený
uvařila 15. 3. 2012 10:44
uvařila 15. 3. 2012 10:44
Hotový tempeh v syrovém stavu
uvařila 15. 3. 2012 10:42
Máme hotovo
uvařila 15. 3. 2012 10:42
Inkubujeme při teplotě 22-38 °C
uvařila 15. 3. 2012 10:41
Promíchanou směs napěchujeme do sáčků
uvařila 15. 3. 2012 10:40
Vše důkladně promícháme (dbáme na čistotu)
uvařila 15. 3. 2012 10:40
Tempeh starter nasypeme na suché sojové boby, přilijeme ocet
uvařila 15. 3. 2012 10:39
Navážíme tempeh starter a případně promícháme s rýžovou moukou
uvařila 15. 3. 2012 10:39
Připravíme si sáček s otvory
uvařila 15. 3. 2012 10:38
Boby usušíme
uvařila 15. 3. 2012 10:38
Oloupané boby znovu povaříme
uvařila 15. 3. 2012 10:37
Uvařené sojové boby oloupeme
uvařila 15. 3. 2012 10:37
Vaření sojových bobů
uvařila 15. 3. 2012 10:31
Dobrota ve znaku Lotrinska: Slaný koláč quiche miloval i polský král Stanislav I.
Holka u plotny: Hermelín zapečený v listovém těstě jako dýně vtipně vypadá a skvěle chutná, příprava je snadná
Od nápojů po dezerty: Mrkev dětem schováte do jakéhokoli druhu pokrmu. Mrkvovému dortíku nebo sladké omáčce neodolají!