uvařila 18. 3. 2012 17:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 3. 2012 17:39
uvařila 15. 3. 2012 09:45
Přezrálý tempeh - příliš dlouhá inkubace - narostly černé spory
uvařila 15. 3. 2012 09:45
Hotový tempeh marinovaný a osmažený
uvařila 15. 3. 2012 09:44
uvařila 15. 3. 2012 09:44
Hotový tempeh v syrovém stavu
uvařila 15. 3. 2012 09:42
Máme hotovo
uvařila 15. 3. 2012 09:42
Inkubujeme při teplotě 22-38 °C
uvařila 15. 3. 2012 09:41
Promíchanou směs napěchujeme do sáčků
uvařila 15. 3. 2012 09:40
Vše důkladně promícháme (dbáme na čistotu)
uvařila 15. 3. 2012 09:40
Tempeh starter nasypeme na suché sojové boby, přilijeme ocet
uvařila 15. 3. 2012 09:39
Navážíme tempeh starter a případně promícháme s rýžovou moukou
uvařila 15. 3. 2012 09:39
Připravíme si sáček s otvory
uvařila 15. 3. 2012 09:38
Boby usušíme
uvařila 15. 3. 2012 09:38
Oloupané boby znovu povaříme
uvařila 15. 3. 2012 09:37
Uvařené sojové boby oloupeme
uvařila 15. 3. 2012 09:37
Vaření sojových bobů
uvařila 15. 3. 2012 09:31