Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
jan.alois uvařil 31. 5. 2020 14:56 Domácí vepřová plec ve sklenici, jak mě ji naučil před 45 léty Vašek Dědič z Dačic 0 0 Zobrazit detail A tak byla svačinka. Okomentovat
jan.alois uvařil 31. 5. 2020 14:56 Domácí vepřová plec ve sklenici, jak mě ji naučil před 45 léty Vašek Dědič z Dačic 0 0 Zobrazit detail Vlevo mixovaná vpravo hrubá Okomentovat
jan.alois uvařil 29. 5. 2020 13:47 Domácí vepřová plec ve sklenici, jak mě ji naučil před 45 léty Vašek Dědič z Dačic 0 0 Zobrazit detail Je hotovo Okomentovat
21 foto Pohlreichův souboj restaurací: Ve čtvrtém díle postoupili kamarádi ze školky. Pražský Dock House zaválel nejen steakem a hamburgerem
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem