uvařila 27. 8. 2011 13:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2011 13:52
uvařila 27. 8. 2011 13:52
nařízlý
uvařila 27. 8. 2011 13:51
uvařila 27. 8. 2011 13:50
kde se střetnou čáry, přidáme alginátové ovoce
uvařila 27. 8. 2011 13:49
pak namícháme do pytlíku krém červený a oranžový a dozdobíme zbytek
uvařila 27. 8. 2011 13:48
krém obarvíme na červeno a zdobíme dál
uvařila 27. 8. 2011 13:47
po obvodě dělám cukrářským pytlíkem bobečky a zdobíme vlnkama - různě
uvařila 27. 8. 2011 13:46
přiložíme poslední vrchní korpus a pomažeme strany a posypeme kokosem
uvařila 27. 8. 2011 13:44
přiložíme korpus a pomažeme obarveným krémem
uvařila 27. 8. 2011 13:43
promažeme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem a pokladem mandarinkama
uvařila 27. 8. 2011 13:42
2x prořízneme
uvařila 27. 8. 2011 13:42
upečeme korpus, necháme vystydnout
uvařila 27. 8. 2011 13:42
hotovo
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 4. 10. 2024 21:38
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Pět kroků k dokonalé houbové smaženici: Báječná je z hříbků i z lišek, houby se musí dostatečně podusit a vejce je lepší prošlehat
Vyzkoušeli jsme za vás: Naše redaktorka usmažila „odpad"! Chipsy z bramborových slupek ale chutnají překvapivě dobře