uvařila 22. 10. 2012 08:57
další
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 10. 2012 08:57
další
uvařila 22. 10. 2012 08:56
další obrázek
uvařila 26. 8. 2012 12:34
uvařila 20. 4. 2012 18:14
přidáme různé doplňky z potahovky, aby dort ožil
uvařila 20. 4. 2012 18:12
hotovo s vybarvením
uvařila 20. 4. 2012 18:12
uvařila 20. 4. 2012 18:11
uvařila 20. 4. 2012 18:10
a vybarvujem
uvařila 20. 4. 2012 18:10
obrysy obtáhnem krémem obarveným na černo
uvařila 20. 4. 2012 18:08
obkresleno
uvařila 20. 4. 2012 18:08
obrázek si nakreslíme, a přenesem na zatuhlý krém na korpusu
uvařila 20. 4. 2012 18:07
přiložíme vrchní korpus, strany a vršek pomažeme také a dáme ztuhnout do lednice
uvařila 20. 4. 2012 18:06
druhé patro obarveným krémem
uvařila 20. 4. 2012 18:05
hotovo
uvařila 20. 4. 2012 18:05
uvařila 20. 4. 2012 18:05
na 2x prořízneme, první patro pomažeme šlehačkou se ztužovačem a ovocem.
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice