uvařila 25. 9. 2011 13:15
řez
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 9. 2011 13:15
řez
uvařila 24. 9. 2011 21:14
z boku
uvařila 24. 9. 2011 21:13
oko
uvařila 24. 9. 2011 21:12
přidáme oko a dokreslíme pusu a je hotovo
uvařila 24. 9. 2011 21:11
dozdobíme bílou
uvařila 24. 9. 2011 21:09
a zdobíme (6)
uvařila 24. 9. 2011 21:08
a zdobíme (5, 6)
uvařila 24. 9. 2011 21:07
a začínáme zdobit (4, 5, 6)
uvařila 24. 9. 2011 21:04
přiložíme vršek a dáme do lednice na chviličku (3)
uvařila 24. 9. 2011 21:02
proříznem, pomažeme šlehačkou se ztužovačem a poklademe mandarinky (2)
uvařila 24. 9. 2011 21:02
hotovo
uvařila 24. 9. 2011 21:02
korpus necháme vychladnout (1)
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce
Cukrářka Iveta Fabešová otevřela další cukrárnu. Mezi zákusky za necelých 200 Kč najdete i popcorn či kávový kelímek
10 nejlepších jídel s bylinkami: Zkuste skvělé placky, pomazánku nebo bylinkový chlebíček