uvařila 25. 9. 2011 13:15
řez
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 9. 2011 13:15
řez
uvařila 24. 9. 2011 21:14
z boku
uvařila 24. 9. 2011 21:13
oko
uvařila 24. 9. 2011 21:12
přidáme oko a dokreslíme pusu a je hotovo
uvařila 24. 9. 2011 21:11
dozdobíme bílou
uvařila 24. 9. 2011 21:09
a zdobíme (6)
uvařila 24. 9. 2011 21:08
a zdobíme (5, 6)
uvařila 24. 9. 2011 21:07
a začínáme zdobit (4, 5, 6)
uvařila 24. 9. 2011 21:04
přiložíme vršek a dáme do lednice na chviličku (3)
uvařila 24. 9. 2011 21:02
proříznem, pomažeme šlehačkou se ztužovačem a poklademe mandarinky (2)
uvařila 24. 9. 2011 21:02
hotovo
uvařila 24. 9. 2011 21:02
korpus necháme vychladnout (1)
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Víte, jak správně uspořádat kuchyň, aby se v ní dobře vařilo, a co je to kuchyňský trojúhelník?
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!
Kynutý jihočeský koláč plný borůvek podle cukráře Josefa Maršálka. Díky jedné fintě s drobenkou bude přímo dokonalý