uvařila 21. 6. 2012 19:29
jiný kočárek
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 6. 2012 19:29
jiný kočárek
uvařila 28. 1. 2012 21:55
přes obloučky opět další čáru a tak se to stále opakuje
uvařila 28. 1. 2012 21:54
do volných čtverečků uděláme opět obloučky
uvařila 28. 1. 2012 21:53
přes konce obloučků uděláme opět rovnou čáru
uvařila 28. 1. 2012 21:51
přes rovnou čáru děláme skousek od sebe obloučky
uvařila 28. 1. 2012 21:51
uděláme uprostřed našeho zdobení rovnou linku. Jedna strana zdobící špičky je rovná a druhá se zoubkama
uvařila 28. 1. 2012 21:47
dozdobit písmeny a mimčem
uvařila 28. 1. 2012 21:45
krém hotov
uvařila 28. 1. 2012 21:44
pletení korby
uvařila 28. 1. 2012 21:43
uvařila 28. 1. 2012 21:42
uvařila 28. 1. 2012 21:42
uvařila 28. 1. 2012 21:41
uvařila 28. 1. 2012 21:41
uvařila 28. 1. 2012 21:40
přiložíme vršek korpusu a zdobíme krémem
uvařila 28. 1. 2012 21:39
pomažem ušlehanou šlehačkou a dáme ovoce
uvařila 28. 1. 2012 21:38
korupus proříznem
uvařila 28. 1. 2012 21:37
uvařila 28. 1. 2012 21:37
korpus
uvařila 28. 1. 2012 21:37
hotovo
Sůl nad zlato: Umíte správně solit? Záleží na tom, jestli solíte maso nebo zeleninu
Holka u plotny radí: Jak na nejlepší domácí paštiku? Pomůže víno i smetana!
Sekaná à la svíčková je báječná kombinace šťavnatého masa s jemnou omáčkou ze zeleniny a smetany. Hotová je navíc za chvíli