uvařila 9. 3. 2011 19:06
Na korpus s kremem rozlozime pripravene kostky piskotu a vytvorime tak efekt mimozy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 3. 2011 19:06
Na korpus s kremem rozlozime pripravene kostky piskotu a vytvorime tak efekt mimozy
uvařila 9. 3. 2011 19:04
Opet potreme stavou z kompotu a cely korpus pomazeme zbylym kremem
uvařila 9. 3. 2011 19:02
Prilozime horni cast korpusu
uvařila 9. 3. 2011 18:59
Do volneho prostoru v dolni casti korpusu narovname krem s ananasem
uvařila 9. 3. 2011 18:57
Vyriznutou kruh a prostredni cast korpusu nakrajime na kostky
uvařila 9. 3. 2011 18:54
Vnitrni cast korpusu potreme stavou z kompotu
uvařila 9. 3. 2011 18:53
Korpus 2x rozrizneme a ve spodni vyssi casti nozem vytvorime kruhovy otvor
uvařila 9. 3. 2011 18:50
Do poloviny kremu pridame na kostky nakrajeny ananas
uvařila 9. 3. 2011 18:48
Vytvorime hladky krem
uvařila 9. 3. 2011 18:47
Do uplne studeneho kremu pridame slehacku
uvařila 9. 3. 2011 18:45
Jakmile krem zhoustne a zacnou se tvorit hrudky, odstavime z ohne a michame do vychladnuti
uvařila 9. 3. 2011 18:42
Vmichame zbytek mleka a na ohni svarime
uvařila 9. 3. 2011 18:41
Do peny zaslehame cast mleka a mouku
uvařila 9. 3. 2011 18:38
Zlouky s cukrem a citronovou kurou uslehame do peny
uvařila 9. 3. 2011 18:36
Ingredienty potrebne v priprave kremu chantilly
uvařila 9. 3. 2011 18:34
Upeceny korpus vyklopime a nechame radne vychladit
uvařila 9. 3. 2011 18:33
Pripravene testo narovname do formy a upeceme
uvařila 9. 3. 2011 18:31
V misce smichame sypke suroviny a opatrne zaslehame do vajec
uvařila 9. 3. 2011 18:29
Po asi 15 minutach jsou vejce radne naslehana
uvařila 9. 3. 2011 18:27
Do celych vajec nasypeme cukr a vyslehame do peny
uvařila 9. 3. 2011 18:27
A mimoza je tu
uvařila 9. 3. 2011 18:27
Ingredienty potrebne k vytvoreni piskotoveho korpusu
Vyzkoušeli jsme mechový dort jako z MasterChefa. S krémem z mascarpone a malinami chutná fantasticky
Šéfkuchař Miroslav Mahel radí: Přidejte do leča cuketu a zvlášť připravená vejce, nová chuť vás překvapí
Nejlepší saláty do horkého počasí: Vídeňský bramborový zasytí, fit těstovinový osvěží