Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Mirule uvařila 11. 1. 2011 15:44 Dort pro učitelku češtiny 0 0 Zobrazit detail Dort pro mojí kamarádku učitelku češtiny Okomentovat
Zlaté mléko neboli kurkuma latté skvěle zahřeje a dodá nám sílu na boj s podzimními virózami. Navíc se jednoduše připravuje
Jak na dokonale krémovou květákovou polévku: Skvělé chuti pomůže vývar, smetana i špetka muškátového oříšku
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní