Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
magdalenka uvařil 10. 1. 2025 17:46 Drobné křehké slané pečivo s droždím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 8. 1. 2025 06:28 Drobné křehké slané pečivo s droždím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 8. 1. 2025 06:28 Drobné křehké slané pečivo s droždím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 8. 1. 2025 06:28 Drobné křehké slané pečivo s droždím 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuře pečené na kysaném zelí: Chutná jako kachna, není ale tak tučné a připravit ho snadno zvládne i začátečník