Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
varilamyskakasicku uvařila 1. 9. 2013 17:40 Drožďová polévka s kořenovou zeleninou, paprikou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 9. 2013 17:34 Drožďová polévka s kořenovou zeleninou, paprikou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 1. 9. 2013 17:34 Drožďová polévka s kořenovou zeleninou, paprikou a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Škvarková pomazánka je nejlepší s křupavými škvarky: Její chuť vylepší kyselé okurky a smažená cibulka