Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
varilamyskakasicku uvařila 11. 10. 2011 15:18 Dršťková polévka - dnes s baby mrkvičkou, kousky masa a rajčátkama 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 11. 10. 2011 15:16 Dršťková polévka - dnes s baby mrkvičkou, kousky masa a rajčátkama 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 11. 10. 2011 14:57 Dršťková polévka - dnes s baby mrkvičkou, kousky masa a rajčátkama 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 11. 10. 2011 14:57 Dršťková polévka - dnes s baby mrkvičkou, kousky masa a rajčátkama 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 11. 10. 2011 14:57 Dršťková polévka - dnes s baby mrkvičkou, kousky masa a rajčátkama 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Snadný chléb z droždí podle Josefa Maršálka: Výbornou chuť zajistí koření a pečivo skvěle doplní i petrželková pomazánka
Pečeme s Ivou: Netrápit se zaplétáním pramenů? Nádherná vánočka je pečená ve staré kameninové formě po mamince