uvařila 11. 4. 2010 18:26
a dobrou chuť
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 4. 2010 18:26
a dobrou chuť
uvařila 11. 4. 2010 18:26
červené víno,co jsem použila
uvařila 11. 4. 2010 18:25
už vše spojené a ještě chvilku podusíme
uvařila 11. 4. 2010 18:23
jatýrka
uvařila 11. 4. 2010 18:23
uvařila 11. 4. 2010 18:23
cibulka s hroznovým vínem
uvařila 11. 4. 2010 18:23
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni