uvařila 12. 8. 2011 17:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 8. 2011 17:17
uvařila 12. 8. 2011 17:16
uvařila 12. 8. 2011 17:16
uvařila 10. 8. 2011 20:40
uvařila 10. 8. 2011 20:40
uvařila 10. 8. 2011 16:21
uvařila 10. 8. 2011 16:21
Pečení bez náčiní? Váleček nahradí láhev od prosecca, sklenička poslouží jako vykrajovátko, lžíce jako formička
Jak na masopustní vrkoče: Nadýchané sváteční koláče voní tvarohem a vanilkou a tradičně se pekly k muzice
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli