Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
thomassinno uvařil 17. 11. 2010 12:07 Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 17. 11. 2010 12:07 Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
thomassinno uvařil 17. 11. 2010 12:07 Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce
9 foto Holka u plotny radí: Jak skvěle uvařit vejce natvrdo nebo naměkko, a jak je snadno oloupat? Pomůže sůl, ocet a studená voda