Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Jak skladovat ředkvičky? Vlhký papírový ubrousek nebo miska s vodou jsou sázkou na jistotu, na oživení je dobré znát pár fíglů
Otevírací doby obchodů o svátcích 1. a 8. května: Stručný přehled, kde bude zavřeno a kdy si ještě stihnete nakoupit
mysulka uvařila 5. 3. 2011 14:39 Dušená mrkev s kedlubnami a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 5. 3. 2011 14:39 Dušená mrkev s kedlubnami a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 5. 3. 2011 14:39 Dušená mrkev s kedlubnami a kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hermelínová pomazánka na topinky: Pikantní varianta na osmaženém chlebu potřeném česnekem má luxusní chuť
5 foto Holka u plotny radí: Tomuhle mazanci v naší rodině nikdo neodolá. Voní vanilkou, je krásně nadýchaný a ozdobí každý stůl
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink