uvařila 7. 7. 2014 17:54
Vhodná příloha k masu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 7. 2014 17:54
Vhodná příloha k masu
uvařila 7. 7. 2014 17:53
Poté přidáme smetanu a silnějším varem necháme tekutinu skoro vyvařit.Podle potřeby dochutíme solí a podáváme
uvařila 7. 7. 2014 17:53
Na másle orestujeme cibuli,přidáme zelí,sůl hořčici a víno a pod pokličkou dusíme 10minut
uvařila 7. 7. 2014 17:53
Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou
Punčové řezy: Jak na šťavnatý retro dezert s vůní rumu a citronovou polevou? Jednoduchý návod zvládne každý
Kuchtění podle Receptáře Přemka Podlahy: Hitem byla pomazánka „sloní žrádlo“, králík na šlehačce nebo zelňačka ze segedínu
Gastro glosa: Souboj porotkyň v Peče celá země? Jen snaha hejtrů narušit dojem z pořadu, který nemá tendenci rozdělovat