uvařila 3. 1. 2011 19:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 1. 2011 19:53
uvařila 23. 11. 2010 19:58
můžeme použít i červené pruhy-mi ale hůře držely..
uvařila 23. 11. 2010 19:57
na spodní části použijeme zbytky těsta
uvařila 23. 11. 2010 19:57
dáme upéct na cca 8 min na 180 st.
uvařila 23. 11. 2010 19:56
vykrajujeme hřebínky
uvařila 23. 11. 2010 19:55
použijeme sáček, aby se nám tmavé díly nelepily na váleček
uvařila 23. 11. 2010 19:54
tmavé pruhy zaválíme do světlého těsta
uvařila 23. 11. 2010 19:53
vyválíme placky
uvařila 23. 11. 2010 19:53
uvařila 23. 11. 2010 19:53
uvařila 23. 11. 2010 19:53
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý